Bekijk ons aanbod

Waarom kiezen voor SBK Opleidingen?

Betrokken

Uw verhaal en uw belangen zijn voor ons leidend. We dragen bij aan de slagkracht van uw organisatie door het vakmanschap op de werkvloer mee te laten groeien met (technologische) ontwikkelingen. Vanzelfsprekend ontzorgen we in de regel- en supporttaken.

Onderscheidend

Onze medewerkers horen tot de beste in hun vakgebied en delen hun kennis en ervaring graag met u. We zijn een tikje eigenzinnig en durven van de gebaande paden af te wijken als de situatie daarom vraagt.

Open-minded

Met open vizier brengen we eerst in kaart wat precies de kern van uw vraagstuk is. In ons advies gaan we voor de best haalbare oplossing. Bestaand trainingsmateriaal of standaard werkwijzen kunnen deel uitmaken van de geadviseerde oplossing, maar zijn nooit het vertrekpunt.

 

Het laatste nieuws

Expeditie Technieklokaal - Een reis door de praktijk

Expeditie Technieklokaal - Een reis door de praktijk

Al méér dan 30 jaar is SBK Opleidingen een toonaangevende opleider in de techniek. Dat doen we onder anderen in de vorm van BHV, VCA, Intern transport en Leidinggevenden trainingen. Maar vooral ook in de Elektrotechniek. Met praktijkgerichte trainingen zoeken we aansluiting met het werkveld van onze cursisten. Om onze elektrotechnische trainingen toekomstbestendig te houden gaan we ons praktijk...
VCA Basis en VCA VOL: het verschil

VCA Basis en VCA VOL: het verschil

Vandaag verzorgt onze instructeur Jos van Ekkendonk voor onze cursisten in Helmond een cursus Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Veel mensen kennen ook de basisveiligheid VCA. Maar wanneer is nou VCA VOL of VCA Basis benodigd? Het verschil tussen deze twee is dat de inhoud van de cursus is afgestemd op het werk van de cursist. Met name de positie van de cursist. Is deze werkzaam in l...
De 9,5 uitdagingen van een vakman om leidinggevende te worden

De 9,5 uitdagingen van een vakman om leidinggevende te worden

Een veel gehoorde kreet in productieomgevingen, maar is dat terecht? Ja inderdaad, wanneer een vakman van de ene op de andere dag gepromoveerd wordt tot leidinggevende en daarbij geen begeleiding of opleiding krijgt, denken ook wij dat deze stelling maar al te vaak waarheid wordt. Het is immers nogal wat om als vakman plotseling de taken, verantwoordelijkheden en vooral ook de rol van leidinggeven...

Deze klanten hebben wij al blij gemaakt..

Deze klanten hebben wij al blij gemaakt..

Opfris NEN 1010 ontwerpers

"Een leuke interactieve training waarin droge stof op een prettige manier werd gepresenteerd. Hierdoor ontstaan leuke en interessante discussies waar zeker ruimte voor werd gelaten. Prima locatie en goede verzorging."

Wim Ippel

Deze klanten hebben wij al blij gemaakt..

Bedrijfshulpverlener BHV

"Ik heb een fijne cursusdag gehad en alle kennis is weer opgefrist. Zeer tevreden. Ondanks corona was er genoeg ruimte voor praktijk oefeningen en iedereen kreeg de gelegenheid om zijn of haar vragen te stellen."

Patrick Schimmel

Deze klanten hebben wij al blij gemaakt..

Ploegleider BHV

"Duidelijk beschreven lesmateriaal en goede behandeling lesstof, niet te lang, niet te kort. Heldere uitleg van trainers/begeleiders aan de hand van voorbeelden en ervaringen.
Goede, constructieve feedback waar je als cursist veel aan hebt."

Marco Nijland