• Vakmanschap
  • Leidinggeven
  • Veiligheid
  • Continu verbeteren

SBK opleidingen heeft de exclusieve samenwerking met Uneto-VNI waarbij je als lid van Uneto-VNI profiteert van 12,5% ledenvoordeel op het totale aanbod open opleidingen verlengd! Directeur Gijsbert de Ruijter van SBK en UNETO-VNI-directeur Erik van Engelen ondertekenden hiervoor op 14 juli een samenwerkingsovereenkomst. Beide organisaties willen met de overeenkomst een impuls geven aan het opleidingsniveau in de installatiebranche.

Foto: Gijsbert de Ruijter, directeur SBK-Opleidingen (links) en Erik van Engelen, directeur UNETO-VNI, ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Hoe zorg ik ervoor dat de korting wordt verrekend?

Geef op het inschrijfformulier aan dat u lid bent van Uneto-VNI en vermeld daarbij je lidmaatschapsnummer. De korting wordt dan meteen verrekend op je bevestiging.

Voorwaarden

Het Uneto-VNI ledenvoordeel is niet geldig in combinatie met last-minute acties en of andere lopende acties.

Vragen?

Voor vragen en of meer informatie kun je ons bereiken op 040-2329700 of info@sbkopleidingen.nl

Cursusaanbod

Het voordeel voor UNETO-VNI-leden geldt voor meer dan dertig opleidingen en trainingen van SBK Opleidingen, waaronder NEN 1010 en NEN 3140, aarding, bliksem- en overspanningsbeveiliging, elektrische installaties, algemene elektrotechniek en ATEX. Kijk hier voor het actuele aanbod open opleidingen.