SBK Opleidingen
SBK Opleidingen

Corona update: wij houden de richtlijnen van het RIVM in de gaten.

meer informatie

Coaching

Natuurlijk wil je dat alle processen binnen jouw bedrijf als een goed geoliede machine lopen. Dat betekent dat je daar waar nodig processen blijft verbeteren en je medewerkers blijft ontwikkelen. Daar ligt een mooie uitdaging voor de leidinggevenden van je medewerkers. Maar hoe zorg je ervoor dat deze leidinggevenden beschikken over de juiste bagage?

De coachingstrajecten van SBK Opleidingen helpen om van een goede vakman ook een goede leidinggevende te maken. Hierbij kijken we niet alleen naar de “harde” kant”, de resultaten maar ook naar de “zachte” kant. Hiermee bedoelen we de gewenste houding en het gedrag van de medewerker.

Door middel van coaching (op de werkvloer) geven we de leidinggevenden handvatten zodat ze in staat zijn om effectief te sturen op gewenste resultaten en gedrag, met behoud (of verbetering) van de motivatie van hun medewerkers en behoud van de goede relatie. Daarnaast worden processen in gang gezet om de samenwerking met collega’s en leidinggevenden te verbeteren en gerealiseerde veranderingen te borgen.

Ben je benieuwd naar onze coachingsmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.