Over ons

Al jaren is SBK een toonaangevende opleider voor de technische sector in Nederland. Meer dan 30 jaar staat SBK voor het ontwikkelen en uitvoeren van training en opleidingen die betrekking hebben op de werkpraktijk van medewerkers. SBK richt zich op 4 pijlers: Veiligheid, Vakmanschap, Continu verbeteren en Leidinggeven. (communicatie).

Sinds de oprichting in 1984 heeft onze organisatie een gestage groei doorgemaakt. Onze medewerkers hebben uiteenlopende achtergronden. Denk aan elektrotechniek, werktuigbouw en levensmiddelentechnologie. We werken voor een groot aantal klanten in verschillende (technische) sectoren zoals infra, logistiek, zorg, metalektro, food/Agro, farma en procesindustrie.

Wij zijn een kleinschalige, informele organisaties waar ‘doeners’ werken met elk hun eigen expertise. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Wij maken onderdeel uit van de Calder Holding, een bundeling van bedrijven op het gebied van Zorg, Onderwijs en Werk. Ga voor meer informatie naar www.calderholding.nl

SBK heeft het haar maatwerk opleidingen in 2005 en 2010 de ISPI Award of Excellence for Outstanding Product or Intervention gewonnen. Voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen en wat SBK voor joúw bedrijf kan betekenen kijk je hier: Maatwerk.

SBK is tevens een door het ministerie van OC&W erkende onderwijsinstelling. We beschikken over verschillende Crebo-erkenningen.

Business to business

SBK opleidingen is een business to business opleider. Onze mensen hebben veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en opleidingen. Bij ons werken ervaren projectleiders waarbij we sturen op afgesproken inhoud, kosten en deadlines.

Onze opdrachtgevers