BHV trainingen

Wil jij door ontwikkelen als bedrijfshulpverlener? Wil je de BHV in jouw bedrijf op orde brengen? Wil je de kennis van BHV op peil houden? Dan ben je bij SBK Opleidingen aan het juiste adres! Bij ons vind je de BHV training die bij jouw wensen past.

Bedrijfshulpverlening (BHV) omvat alle maatregelen bij acute voorvallen die de veiligheid of de gezondheid van medewerkers en derden bedreigen. Onder deze maatregelen vallen in ieder geval de wettelijke taken, zoals alarmeren en ontruimen van het gebouw, het bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van incidenten en calamiteiten.

Daarom ga je tijdens een training BHV bij SBK Opleidingen aan de slag met Eerste Hulp en Brandbestrijding. In 2 dagen leer je alles wat hiermee te maken heeft: van reanimatie en AED tot ontruiming en de welbekende blusoefening. Wil jij hier direct mee aan de slag? Neem nu contact met ons op! 

De verschillende BHV trainingen

Bij SBK Opleidingen vind je een ruim aanbod aan BHV trainingen. Zo is er altijd een training BHV die past bij jouw specifieke wensen.

De trainingen BHV zijn opgedeeld in algemene BHV en BHV voor ploegleiders. Beide vormen duren twee dagen. Ook is er een BHV herhaaldag voor beide vormen om jouw kennis weer op te frissen!

Daarom bij SBK

Al 30 jaar is SBK een toonaangevende opleider voor de technische sector in Nederland. Net als jij weten wij dat organisaties continu voor de uitdaging staan om slimmer, beter, goedkoper en veiliger te werken. 

  • SBK werkt met vaste ervaren werknemers, die praktijkgericht en interactief lesgeven
  • Maatwerk, SBK gaat verder dan de standaard training en richt zich op jouw problematiek
  • Een locatie bij jou in de buurt

Ken het risico

Is jouw bedrijf BHV veilig? Lees alles over over de risico inventarisatie binnen jouw bedrijf en de daaruit vloeiende BHV veiligheid in onze whitepaper!

Persoonlijk advies over cursus BHV

Is jouw organisatie goed voorbereid? Stel jouw vraag of leg jouw casus voor aan onze ervaren medewerkers. Een gesprek is soms wel zo makkelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs voor een lekkere kop koffie. Jouw BHV haal je bij SBK Opleidingen!

Onze opdrachtgevers