NEN 1010 trainingen

Hou jij je bezig met het ontwerp, de installatie en inspectie van elektrische installaties in uiteenlopende bouwwerken en terreinen? Dan ben je bij SBK Opleidingen aan het juiste adres! Breidt jouw kennis uit met een training NEN 1010. Bij ons vind je de NEN 1010 training die bij jou past.

In NEN 1010 staat beschreven wat het minimale veiligheidsniveau is waaraan elektrische installaties moeten voldoen. Omdat vaak NEN 1010 ook in zakelijke overeenkomsten staat vermeld, is NEN 1010 een belangrijke norm voor ontwerpers, installateurs en inspecteurs van elektrische installaties. Wil jij hier meer over weten? Ben jij benieuwd hoe SBK Opleidingen jouw organisatie hierbij kan ondersteunen? Neem contact met ons op! 

Contact

De verschillende NEN 1010 trainingen

Bij SBK Opleidingen vind je een ruim aanbod aan NEN 1010 trainingen. Zo is er een training NEN 1010 die past bij jouw specifieke wensen.

De cursussen NEN 1010 zijn opgedeeld in verschillende doelgroepen en onderwerpen:

Daarom een training NEN 1010 bij SBK

Waarom een NEN 1010 training volgen bij SBK Opleidingen? Wij snappen dat organisaties continu voor de uitdaging staan om slimmer, beter, goedkoper en veiliger te werken. Al 30 jaar is SBK een toonaangevende opleider voor de technische sector in Nederland. Door deze expertise kunnen wij keer op keer maatwerk leveren voor jouw organisatie.

  • SBK werkt met vaste ervaren werknemers, die praktijkgericht en interactief lesgeven
  • Jouw problematiek wordt behandeld, doordat SBK verder gaat dan de standaard training met maatwerk
  • Dichtbij jou in de buurt of op locatie

Persoonlijk advies over een training NEN 1010

Elke organisatie is anders ingericht en kent andere werkvelden in de installatietechniek waardoor de vertaalslag van NEN 1010 naar de praktijk maatwerk is. SBK is als geen andere organisatie in staat om maatwerk NEN 1010 trainingen te verzorgen.

Graag informeren wij je over de mogelijkheden hiervoor. Stel jouw vraag of leg jouw casus voor aan onze ervaren medewerkers. Een gesprek is soms wel zo makkelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs voor een lekkere kop koffie. Jouw NEN 1010 cursus volg je bij SBK Opleidingen!

Contact

Onze opdrachtgevers