• Vakmanschap
  • Leidinggeven
  • Veiligheid
  • Continu verbeteren

Corona update: wij houden de richtlijnen van het RIVM aan en starten met kleinere groepen bij voldoende aanmeldingen.

meer informatie

Panelenbouw cursussen

Wil jij door ontwikkelen als ontwerper of inspecteur van schakel- en verdeelinrichtingen? Wil je de kennis van panelenbouw volgens NEN-EN 61439-1 op peil houden? Dan ben je bij SBK Opleidingen aan het juiste adres! Bij ons vind je de cursus panelenbouw die bij jouw wensen past.

Voedings- en besturingspanelen moeten onder andere voldoen aan de nieuwe NEN-EN 61439-1. Deze norm spreekt over het samen bouwen van kasten en panelen die specifiek op klantspecificatie worden gebouwd, dit geldt voor de meeste bedrijven.

In deze cursus wordt aandacht besteed aan de noodzakelijke theorie en praktische invulling van de norm. Daarom ga je tijdens de cursus panelenbouw ook aan de slag met belangrijke (belastings)berekeningen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

De verschillende Panelenbouw cursussen

Bij SBK Opleidingen vind je één cursus panelenbouw voor zowel de ontwerper als de inspecteur. Deze cursus duurt 3 dagen. Met deze cursus weet je zeker dat jouw kennis op het gebied van panelenbouw weer helemaal bij is!

Daarom een cursus Panelenbouw bij SBK

Waarom een cursus panelenbouw volgen bij SBK Opleidingen? Wij snappen dat organisaties continu voor de uitdaging staan om slimmer, beter, goedkoper en veiliger te werken. Daarom hebben wij één cursus panelenbouw die zowel voor de ontwerper als de inspecteur te volgen is!

Al 30 jaar is SBK een toonaangevende opleider voor de technische sector in Nederland. Door deze expertise kunnen wij keer op keer maatwerk leveren voor jouw organisatie.

  • SBK werkt met vaste ervaren werknemers, die praktijkgericht en interactief lesgeven
  • Jouw problematiek wordt behandeld, doordat SBK verder gaat dan de standaard training met maatwerk
  • Dichtbij jou in de buurt of op locatie

Persoonlijk advies over cursus Panelenbouw

Is jouw organisatie goed op de hoogte van de regels rondom het ontwerpen en of inspecteren van schakel- en verdeelinrichtingen? Stel jouw vraag of leg jouw casus voor aan onze ervaren medewerkers. Een gesprek is soms wel zo makkelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs voor een lekkere kop koffie. Jouw cursus panelenbouw regel je bij SBK Opleidingen!