SBK Opleidingen

Corona update: wij houden de richtlijnen van het RIVM aan en starten met kleinere groepen bij voldoende aanmeldingen.

meer informatie
Cursussen > Workshops > Kennismaking met TWI 2.0

Kennismaking met TWI 2.0

Niet van toepassing 1 dagdeel € 0,00

Met TWI 2.0 effectief en productief inspelen op de toekomst!

TWI 2.0 is dé methode om een medewerker snel te leren hoe hij/zij het werk veilig, kwalitatief en productief op een gestandaardiseerde manier uitvoert. Steeds meer van belang daar bedrijven in toenemende mate met nieuwe (tijdelijke) krachten te maken krijgen, die snel en adequaat ingezet dienen te worden. Wat levert TWI 2.0 op:

  • Verkort de trainingstijd (> 60%)
  • Reductie fouten (> 90 %)
  • Veiligheid verbetert (medewerker en product)
  • Effectiviteit inwerkperiode verbetert
  • Competenties per medewerker inzichtelijk

 

Het ontstaan van TWI

“Napoleon ontwikkelde logistiek, Roosevelt ontwikkelde TWI”

De TWI-methode komt uit de vorige eeuw en is inmiddels 70 jaar oud. De aanleiding voor het ontwikkelen van deze methode wat de noodzaak om effectief en efficiënt mensen te kunnen trainen in het produceren van wapens in de Amerikaanse (oorlogs)industrie. Het feit dat zij in staat waren op grote schaal zeer effectief te kunnen werken (foutloos en in vereiste tempo) heeft uiteindelijk de overwinning gebracht.

Na de oorlog is de TWI-methode in Japan verder doorontwikkeld. De Japanners moesten hun ingestorte economie moest weer naar wereld niveau terug brengen, daarom hebben zij WCM-technieken (World Class Manufacturing) (door)ontwikkeld. TWI is hier een onderdeel van.

 

TWI 2.0

“Resultaten behaald in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.”

In 70 jaar is een hoop veranderd. Nieuwe inzichten hebben ons doen inzien dat de methode goed is, maar na 70 jaar wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Daarom hebben wij TWI van goed naar geweldig gemaakt. Door de kracht van TWI te bundelen met de hedendaagse kennis en de daarbij komende technische ontwikkelingen zijn we in staat geweest om TWI 2.0 te ontwikkelen.

TWI 2.0 is na de recente economische crisis het antwoord voor de toekomst. Wij geloven in effectiviteit. Het moet direct praktisch toepasbaar zijn en resultaten moeten direct meetbaar zijn.

Duidelijkheid, veiligheid (mens en product), draagvlak en in het vereiste tempo foutloos werken is wat TWI 2.0 biedt. Niet theoretisch, maar concreet aantoonbaar met resultaten. Dit alles in een positief kritische beroepshouding.

Ook de training TWI 2.0 vinden wij moet na 70 jaar praktisch en effectief zijn. Met twee dagen training is TWI 2.0 in de praktijk concreet toepasbaar en kunnen de eerste resultaten zichtbaar worden.

 

Zelf een keer het effect van TWI 2.0 ervaren?

Meld je dan aan voor de kennismakingsworkshop 2.0!

Wij geloven dat we elkaar kunnen helpen door onze kennis en passie te delen, dus door het gewoon te gaan doen. Geen mooie theoretische verhalen maar aan de hand van concrete resultaten uit de praktijk van onze klanten. Samen met onze klanten houden wij een bijeenkomst op donderdag 9 november 2017 in Helmond.

Wij willen je hier graag inspireren met concrete feiten en samen de TWI 2.0 methode verder ontwikkelen op basis van jullie behoeftes. Het enige wat je hoeft te doen is aanmelden via de groene button.
De workshop is bedoeld voor functionarissen van bedrijven die direct productie aansturen of HR vertegenwoordigen. Maar ook voor praktijkopleiders, instructeurs, mentoren, etc.

Tot snel bij de workshop!

Download nu ook onze whitepaper over TWI!

Programma

Icoon voor programma Workshop Workshop

Icoon voor programma inclusief Inclusief

  • Handout

Afsluiting

Een hapje en een drankje!

Locaties en startdata

Inschrijfdata zijn nog niet bekend voor deze opleiding. Neem contact op met onze backoffice via 040-2329700 of info@sbkopleidingen.nl voor meer informatie

Locatie
Startdatum
Kosten per deelnemer
Lesdagen