SBK Opleidingen
SBK Opleidingen

Voordelig een cursus of training volgen met het STAP-budget?

meer informatie

Basiskennis Elektrotechniek

8

dec

8

dec

Zin om mee te doen? Het is al weer de derde dag van de cursus Basiskennis Elektrotechniek. Hier brengt Martien Kuypers iedereen op een leuke en laagdrempelige manier de -je raadt het al- basiskennis van de elektrotechniek bij. Dat zijn mannen en vrouwen die hier in hun werk mee te maken hebben, maar niet beschikken over een elektrotechnische achtergrond. Begin 2022 starten we weer met de volgende groep.

Binnen de elektrobranche zijn ook mensen werkzaam die geen elektro­technische achtergrond hebben. Het is dan vaak moeilijk te begrijpen wat de werkzaamheden precies inhouden, wat mogelijke knelpunten kunnen zijn en met welke essentiële zaken rekening moet worden gehouden. Elektriciteit is niet met de ogen waarneembaar en dat maakt het moeilijk om inzicht in die zaken te krijgen. Daarom is het belangrijk dat een zekere basiskennis aanwezig is.

Het doel van deze training is om mensen zonder elektro­technische achtergrond de basiskennis bij te brengen van de elektrotechniek. Hierdoor krijgt de cursist inzicht in elektrotechnische grootheden, de werking van elektrische machines en installaties en in het meten van elektrische verschijnselen.

Klik hier voor meer informatie>