Boekje NEN 1010 nu al bestseller

7

jul

7

jul

Op 1 oktober verscheen de voor elektrotechnische installatiebedrijven belangrijke norm NEN 1010. Deze norm omschrijft waaraan een elektrische installatie moet voldoen en is in Nederland het wettelijke kwaliteitsniveau voor deze installaties. Deze 734 pagina's tellende norm is 80% gewijzigd en behoeft dus uitleg voor de leden van Uneto-VNI.

Al enige tijd wordt dit vertaald in de vorm van een publicatie van een boekwerk genaamd Nieuw in de norm. Uneto-VNI en SBK Opleidingen zijn daarop dan ook direct begonnen met het uitpluizen van al deze wijzigingen en natuurlijk de gevolgen hiervan voor de leden van Uneto-VNI. Een monniken werk met ontelbare redigeer rondes, discussies over afbeeldingen, illustraties en tekststijl etc. Mede dankzij de inspanning van diverse collega's kan nu met trots een splinternieuwe Nieuw in de norm NEN 1010:2015 gepresenteerd worden.

undefined

 

Naast een indrukwekkende interne doorlooptijd is mooi om te melden dat het nu al een bestseller is met 2.000 verkochte exemplaren. Naast de reguliere verkopen van de voorinschrijving heeft de vakgroep VEI van Uneto-VNI besloten al haar "oud leden" een boekje te geven, in totaal zo'n 1.000 stuks. Daarnaast gaat ook SBK opleidingen de boeken als aanvulling gebruiken voor opleidingsmateriaal.

Het boekje is vanaf 27 november leverbaar. Voor meer informatie over dit boekje zie: https://www.uneto-vni.nl/leden/producten/webshop/iedereen/nieuw-in-de-norm-nen-10102015

Onze opdrachtgevers