Gratis een opleiding of training volgen?

10

feb

10

feb

Investeren in jezelf is essentieel voor je ontwikkeling. SBK Opleidingen en Wij Techniek vinden het belangrijk dat jij als medewerker in de technische installatiebranche jezelf blijft ontwikkelen, juist ook in deze coronatijd. Daarom bieden wij jou, dankzij de subsidieregeling ‘NL leert door’ van het ministerie van SZW, een training aan. Dit draagt bij aan jouw ontwikkeling en je duurzame inzetbaarheid in de branche. Maak er dus gebruik van!

Zet nu je volgende stap in je ontwikkeling. Dankzij de tijdelijke subsidieregeling (verlengd tot 31 december 2021) van het ministerie van SZW financiert Wij Techniek jouw bijscholing, zodat jij gratis een geselecteerde opleiding of training kunt volgen bij SBK Opleidingen.

Voor iedereen: van start tot pensioen

Met de subsidie kan Wij Techniek kosteloos leerpakketten, cursussen en trainingen aanbieden. Kies hiervoor een opleiding uit de opleidingscatalogus. Wij Techniek regelt vervolgens de administratie en kosten. De subsidie is er voor iedereen vanaf 18 jaar tot haar of zijn pensioen. Het maakt niet uit of je in loondienst bent, een flexibel contract hebt of werk in de installatiebranche zoekt. Ook zelfstandigen en zzp’ers in de installatiebranche kunnen van de subsidieregeling gebruik maken.

De cursussen

De volgende cursussen van SBK Opleidingen komen in aanmerking voor de 'NL leert door' subsidie:

Aanmelden?

Voor meer informatie of aanmelden, vul het aanmeldformulier en de toestemmingsverklaring in op de website van Wij Techniek of neem contact op met SBK Opleidingen via info@sbkopleidingen.nl of tel. 040 - 232 97 00.

 

 

Onze opdrachtgevers