Nieuw: de competentie scan!

7

jul

7

jul

undefined

Een ware eyeopener

Jezelf goed leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd: 12 minuten om precies te zijn. In die korte tijd geeft ACT® je inzicht in je vermogen om flexibel en ondernemend te werk te gaan, samenwerken in teamverband te combineren met zelfstandig opereren en bestand te zijn tegen stressvolle situaties.

Meten is weten

Jezelf goed leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd. ACT® is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde wijze in slechts 12 minuten een antwoord geeft op vele vragen. Bijvoorbeeld;

  • Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?
  • Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?
  • Op welke manier neem ik beslissingen?
  • Hoe reageer ik onder druk?
  • Waarom reageer ik zo?

De uitkomst van deze unieke meting wordt samengevat in een heldere, overzichtelijke rapportage.

Tekst en beeld

In tegenstelling tot andere metingen combineert de ACT®-meting tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. Bovendien is de ACT®-meting in staat om innerlijke drijfveren van een persoon te meten. Op beelden reageren we namelijk impulsiever, zonder na te denken, terwijl teksten vooral op cognitief niveau binnenkomen. Het is dus de combinatie van tekst en beeld die de ACT®-meting tot een uniek instrument maakt.

Een eyeopener

Van onze klanten krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT®-meting hen de ogen heeft geopend. Door de meting kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. De ACT®-meting is dan ook een eyeopener, ontwikkeld vanuit het idee dat bewustwording van het aanwezige talent en het ontwikkelpotentieel van iedere medewerker tot meer plezier en energie leidt.

Geinteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van een competentiescan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. SBK opleidingen is een geaccrediteerde ACT partner. We zijn gecertificeerd en volgen de jaarlijkse bijscholing waardoor betrouwbaarheid en professionaliteit zijn geborgd door ACT®. We dragen ook zorg voor de bespreking van uw rapportage die standaard bij elke meting wordt geleverd.

Trainer/Adviseur: Anoek Jansen op de Haar
undefined

Onze opdrachtgevers