Nu ook NEN 1010 in onze avondtraining

18

sep

18

sep

 

📢 NIEUW INITIATIEF VAN SBK OPLEIDINGEN 📢

Bij SBK Opleidingen streven we er altijd naar om zoveel mogelijk professionals in de technische sector te leiden en te ondersteunen. We hebben goed nieuws voor alle monteurs die geïnteresseerd zijn in onze populaire cursus "NEN 1010 voor monteurs"!

We hebben naar jullie feedback geluisterd en zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze trainingstijden uitgebreid hebben om tegemoet te komen aan ieders drukke agenda. Ook kunnen elektriciens hun expertise verbreden zonder hun dagelijkse werkzaamheden te verstoren. Vanaf nu bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan deze training van 14:00 tot 19:00 uur, naast de reguliere lestijden van 09:00 tot 16:00 uur.

 

✨FLEXIBILITEIT VOOR MONTEURS✨

Wij begrijpen dat werkverplichtingen een uitdaging kunnen vormen bij het volgen van trainingen overdag. Daarom willen wij onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen door onze nieuwe trainingstijden. Dit geeft meer monteurs de kans om deel te nemen aan onze trainingen in de middag/avond, waardoor zij hun vaardigheden kunnen verbeteren en hun carrière naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Deze vernieuwde trainingsuren geven jou, als monteur, de mogelijkheid om jezelf te specialiseren in NEN 1010, essentieel voor degenen die werkzaam zijn in de sector en hun kennis willen updaten. Bovendien ontvang je bij een succesvolle afronding van de training een certificaat, dat jouw waarde op de arbeidsmarkt vergroot.

 

🚀 MELD JE NU AAN! 🚀

Ben jij klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je loopbaan een boost te geven? Mis dan deze unieke kans niet en meld je vandaag nog aan voor onze middag/avondtraining "NEN 1010 voor monteurs"! Onze gekwalificeerde trainers zullen er alles aan doen om jouw leerervaring zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken.

 

📆 Bewaar de data:

Sessie 1:       24 november 2023 van 14:00 uur - 19:00 uur
Sessie 2:         1 december 2023 van 14:00 uur - 19:00 uur
Sessie 3:         8 december 2023 van 14:00 uur - 19:00 uur

 

Aanmelden

SBK OPLEIDINGEN - Werkt het beste in de praktijk!