SBK Opleidingen
SBK Opleidingen

Voordelig een cursus of training volgen met het STAP-budget?

meer informatie

Online NEN 3140 VOP

22

mrt

22

mrt

SBK Opleidingen heeft de online NEN 3140 uitgebreid met de aanwijzing Voldoende Onderricht Persoon.

Medewerkers die bij hun werkzaamheden te maken hebben met gevaren van elektriciteit, mogen deze werkzaamheden volgens het Arbobesluit alleen verrichten als ze hiervoor door hun werkgever zijn aangewezen én beschikken over de juiste kennis, kunde, ervaring en het juiste inzicht.

De Voldoende Onderricht Persoon dient expliciet voor de betreffende werkzaamheden bevoegd te worden gesteld. Als Voldoende Onderricht Persoon leer je tijdens de cursus hoe je zonder uitgebreide elektrotechnische kennis, tóch (eenvoudige) handelingen op een veilige manier uit kunt voeren.

3 varianten

De digitale versie van deze cursus is er in 3 varianten beschikbaar zodat deze altijd aansluit op jóuw werkveld. We hebben de volgende keuzes:

Het werkveld van de Voldoende Onderricht Persoon is zeer divers. NEN 3140 kent veel verschillende aandachtsgebieden. Met de onderverdeling in 3 varianten voorkomen we dat je onnodig veel leerstof krijgt aangeboden die voor jou niet van toepassing is.

De opzet

Alle varianten bestaan uit een aantal modules. Deze zijn opgebouwd uit een e-book en oefenvragen. Tevens is er een eindtoets die bij 80% score een certificaat verstrekt. De volgorde waarin je de onderdelen doorloopt is geheel aan jou! Begin je liever meteen aan de eindtoets? Of toch de e-books als eerste? De keuze is aan jou!

Hier alvast een voorproefje van de e-books.

Maatwerk

Mis je toch nog gepaalde onderdelen voor de medewerkers van jouw bedrijf? Dan is er altijd maatwerk mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld modules toevoegen of weglaten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.