Ontwikkelen uw medewerkers zich net zo snel als uw bedrijf?

20

dec

20

dec

De bedrijfsopleidingen van SBK richten zich op de ontwikkeling van medewerkers en managers met als doel een optimale performance te kunnen leveren die is gekoppeld aan de bedrijfsdoelstellingen. Door jarenlange ervaring zijn we expert in het analyseren, ontwikkelen en uitvoeren van (maatwerk) functiegerichte bedrijfs- of branchegerichte opleidingen. U kunt bij ons terecht met al uw opleidingsvraagstukken op de werkvloer. Onze trainer/adviseurs zijn ervaren professionals die zelf uit het vak komen en vertrouwd zijn met de bedrijfsprocessen en productiemethoden in uw branche. Voor onze praktijkgerichte, innovatieve ‘opleidingen op de werkvloer' hanteren we een gepatenteerde opleidingsmethodiek genaamd ‘CRIACE®’.

Uw organisatie staat voortdurend onder druk om effectiever en efficiënter te presteren. U bevindt zich immers in een dynamische, competitieve omgeving. Een heldere opleidingsstructuur biedt daarvoor een perfect hulpmiddel.

Door te investeren in de juiste structuur en daarmee het vakmanschap en de persoonlijke effectiviteit van medewerkers bent u in staat deze  uitdaging met succes aan te gaan en een goed rendement te behalen.

Maar dat gaat niet vanzelf. U dient er de binnen uw organisatie aanwezige krachten, kennis en talenten voor te mobiliseren. Samen met uw kernmedewerkers en SBK worden processen, taken, aanwezige materialen (bijvoorbeeld aanwezige instructiematerialen) geanalyseerd om vervolgens opleidingen modulair (door) te ontwikkelen en uit te voeren. SBK helpt u stap voor stap om te komen tot een voor iedereen transparante opleidingsstructuur, leerdoelen, content, toets(normen) etc.

SBK heeft ruim 10 jaar ervaring met de CRIACE®-methodiek en in die tijd ruim 100 functiegerichte opleidingen geanalyseerd, ontwikkeld en uitgevoerd voor bedrijven en branches. We hebben ruime ervaringen in de sectoren:

Voor meer informatie over onze (maatwerk)opleidingen of de Criace® methodiek neemt u contact op met:

Peter Vijgenboom
06-13669884
p.vijgenboom@sbkopleidingen.nl