Opfriscursus MABO

20

dec

20

dec

 
undefined
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Monteur aarding en bliksembeveiliging
 
Monteurs van aarding- en bliksembeveiligings­bedrijven zijn op de hoogte van de elementaire basisbegrippen in de elektrotechniek. (Bijvoorbeeld door het volgen van de cursus Basiskennis Elektrotechniek (BKE)).
 
In het verleden heeft één of meerdere medewerkers van uw organisatie de opleiding monteur aadring en bliksembeveiliging (MABO) gevolgd bij SBK Opleidingen.
Tijdens deze training heeft men alle, zowel theoretische als praktische, kneepjes van het vak aardings­monteur geleerd. In de afgelopen jaren is de NEN 1010 nogal gewijzigd, vooral op het gebied van eisen aan aardingsinstallaties. De NEN 1014 is opgevolgd door de NEN EN IEC 62305 met een andere benadering voor het ontwerpen van een Bliksem beveiligingsinstallatie.
 
Opfrissen?
 
SBK Opleidingen start op 11 maart 2016 met een 2-daagse opfriscursus MABO. Voor meer informatie over inhoud van de training, prijzen en aanmelden klikt u op onderstaande links. Tijdens deze opfristraining worden monteurs die in het verleden de MABO hebben gevolgd, geïnformeerd over deze wijzigingen in de regelgeving. Veel aandacht wordt besteed aan het toepassen van deze nieuwe regels in de praktijk van de aardings- en bliksemmonteur. Waar nodig worden de relevante onderwerpen uit de MABO kort herhaald.
 
 
Schrijf u vanaf nu via onze website in en verzeker uzelf alvast van een plaats!
 
Ledenvoordeel Uneto-VNI
 
SBK opleidingen heeft sinds 1 september 2015 een exclusieve samen-werking met Uneto-VNI waarbij u als lid van Uneto-VNI profiteert van 12,5% ledenvoordeel op ons totale aanbod open opleidingen.