Opleiding TAB-TAO afgerond

20

dec

20

dec

Op vrijdag 22 mei hebben 8 deelnemers de opleiding TAB-TAO (Technicus Aarding, Bliksembeveiliging en Overspanningsbeveiliging) succesvol afgerond.
Deze opleiding leidt de deelnemer op door technische kennis en vaardigheden aan te reiken voor: installatie en ontwerpen van bliksembeveiliging- en aardinginstallaties; uitoefenen van de functie technisch beheerder in het bliksembeveiligingsbedrijf.Met de toenemende informatisering van onze maatschappij wordt de noodzaak om gebouwen en installaties te beschermen tegen blikseminslag steeds groter. Bedrijven die bliksembeveiligings-, overspannings­beveiligings- en aardinginstallaties aanleggen, hebben hierin een grote verantwoordelijkheid. Het installeren en beheren van deze installaties vraagt om vakmanschap.

De opleiding duurt 2 jaar en bevat verschillende theorie- en praktijk componenten. Namens SBK Opleidingen iedereen gefeliciteerd met het prachtige resultaat!

Start nieuwe opleiding TABO

SBK Opleidingen is voornemens om in september 2015 weer te starten met een vernieuwde en herziene opleiding TABO (voorheen Technicus Aarding, Bliksembeveiliging en Overspanningsbeveiliging). Klik voor meer informatie op de groene button op neem contact met ons op via info@sbkopleidingen.nl of 040-2329700.