SBK Opleidingen is supporter van de week van de RI&E

7

jul

7

jul

 

undefined

SBK Opleidingen is supporter van de week van de RI&E!

Van 15-19 juni organiseert Steunpunt RI&E de eerste Week van de RI&E. In deze week worden door het hele land activiteiten georganiseerd in het kader van ‘Bewust ondernemen’. SBK opleidingen heeft in samenwerking met het steunpunt RI&E een kortingsactie opgezet.

 

 

 

Ondernemen is risico’s lopen

Een ondernemer loopt risico’s; dat weet u als geen ander. Het product waarin u investeert moet aanslaan, uw klanten moeten betalen, er moet niet ingebroken worden in uw bedrijf. Allemaal risico’s. Dat hoort nu eenmaal bij het ondernemerschap. Zolang alles goed gaat, verdient u er met uw personeel een aardige boterham mee.

Kent u alle risico’s? Ook voor uw personeel en uw materieel?

Maar wat als er plotseling een ongeval met een machine gebeurt? Een medewerker gevaarlijke stoffen binnenkrijgt? Of als iemand uitvalt omdat hij of zij te zwaar werk heeft, of te veel? Dan staat de productie stil, of moet u het met een persoon minder doen. Daar komen nog de kosten van verzuim en mogelijke reparaties bij. Bovendien brengt het uw goede naam in gevaar. Kortom, behoorlijke risico’s!

Nu 33% korting op de basistraining preventiemedewerker

In verband met de week van de RI&E geeft SBK Opleidingen 33% korting op de basistraining preventiemedewerker.

U bent als ondernemer verplicht een preventie­medewerker aan te stellen. De preventie-medewerker houdt zich bezig met de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Hij of zij moet dus kennis hebben van alle arbeidsrisico's binnen het bedrijf. De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) van het bedrijf en het bijbehorende plan van aanpak (PvA) vormen de basis voor wat de preventie­medewerker moet weten; in elk bedrijf is dit dus anders.

De preventiemedewerker heeft minimaal de volgende wettelijke taken: meewerken aan de RI&E, meewerken aan de uitvoering van arbo­maatregelen en adviseren van de OR/PV.

 

Onze opdrachtgevers