Subsidie voor duurzame inzetbaarheid

7

jul

7

jul

undefinedDe arbeidsmarkt is voortdurend in beweging: flexibilisering, nieuwe technologieën en globalisering vragen aanpassingsvermogen van werkgevers en werknemers. Wanneer zij investeren in gezondheid, scholing en betrokkenheid, gaan zij samen op weg naar duurzame inzetbaarheid. Dat is niet alleen cruciaal voor de continuïteit en groei van bedrijven en organisaties, maar het zorgt vaak ook direct voor lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Heb je een goed plan voor Duurzame Inzetbaarheid? Vraag dan subsidie aan bij het Agentschap SZW! Vanaf 14 november tot en met 25 november kun je een aanvraag indienen.

Met de subsidie kan jouw bedrijf of instelling instelling aan de slag met duurzame inzetbaarheid en zo mensen langer en productief aan het werk houden. Bedrijven die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar namelijk direct de vruchten van. Wie werkt aan duurzame inzetbaarheid, werkt aan meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Je kunt bijvoorbeeld subsidie aanvragen om werkend leren te stimuleren in je organisatie. Uit onderzoek blijkt dat deelname aan scholing onder medewerkers in Nederland stagneert. En dat terwijl investering in ontwikkeling cruciaal is.  Bedrijven en organisaties waarin mensen continu blijven leren, kunnen beter gelijke pas houden met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ook kun je subsidie aanvragen voor het aanpakken van werkstress en ongewenst gedrag op het werk.

Meer informatie over de subsidie vind je hier. Onderwerpen waarvoor subsidie aangevraagd kan worden staan hier.

Vragen?

undefined Heb je vragen? Of misschien behoefte aan een persoonlijk gesprek?
Neem dan vrijblijvend contact op met Peter Vijgenboom op 06-13669884.

Onze opdrachtgevers