Wist jij dat..

2

feb

2

feb

..SBK Opleidingen ook jouw perfecte partner is als het gaat om performance verbetering van de medewerkers binnen jouw bedrijf?

Veel bedrijven en deelnemers kennen SBK opleidingen alleen van ons cursorisch aanbod zoals BHV, elektrotechniek, VCA of intern transport. Maar wist je dat we ook tientallen bedrijven helpen met hun vragen rondom performanceverbetering van hun medewerkers?

Renderende investering


Het investeren in kennis, vaardigheden, houding en gedrag van uw medewerkers is misschien wel de meest renderende investering die je als bedrijf kunt plegen. Met medewerkers die optimaal presteren en daarin uiterst gemotiveerd zijn, die veilig werken, flexibel inzetbaar zijn en die verantwoordelijkheid kunnen én willen nemen, neemt de kracht en weerbaarheid van je bedrijf enorm toe. De eigen werkomgeving van je medewerkers is de beste plek om zulke competenties te verwerven.

Door onze jarenlange ervaring, en onze professionals met achtergronden in werktuigbouwkunde, chemie en levensmiddelentechnologie stellen we desgewenst opleidingsprogramma’s samen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfssituatie.

Jouw beroepspraktijk

De bestaande beroepspraktijk van jouw medewerkers vormt het uitgangspunt voor elke praktijkopleiding en training die SBK Opleidingen verzorgt. Het betekent dat jouw specifieke bedrijfssituatie en bedrijfsdoelstellingen bepalend zijn voor het inrichten van het leertraject.

Om naadloos aan te sluiten bij de bedrijfsprocessen, hanteert SBK een aanpak waarbij eerst een aantal cruciale vragen wordt beantwoord:

  • Waar staat jouw onderneming en welke doelstellingen wil je realiseren?
  • Over welke competenties beschikken je medewerkers en over welke competenties zouden zij moeten beschikken om bij te kunnen dragen aan de bedrijfsdoelstellingen?
  • Hoe ontwikkelen jouw medewerkers de gewenste competenties met duurzaam resultaat?

 

Ieder bedrijf is uniek

De antwoorden op deze vragen leveren competentieprofielen op die direct aansluiten op de taken en verantwoordelijkheden van je medewerkers. Vervolgens wordt via een beproefde methodiek, zoals CRIACE® of TWI een passend opleidingsplan opgesteld.

De methodes  doen daarbij recht aan de uniciteit van ieder bedrijf en stelt het optimaliseren van de prestaties van medewerkers op de werkplek centraal.

Ben je benieuwd wat SBK Opleidingen voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Neem contact op>

 

Onze opdrachtgevers