Word een leider door een gratis STAP-cursus te volgen!

25

apr

25

apr

Heb jij er ook altijd al van gedroomd om een leider te worden in jouw vak? Dit kan helemaal gratis door je aan te melden voor een praktische cursus bij Leider STAP, een initiatief van SBK Opleidingen. Door een STAP-budget aan te vragen vóór 2 mei, kun je je inschrijven voor onze speciale cursussen met subsidie.

Wat is de STAP-subsidie?

STAP is een initiatief waarbij er jaarlijks €1000 budget vrij wordt gesteld om jezelf als werkende of werkzoekende te ontwikkelen. Het is een vergoeding waarmee je je vanaf 18 jaar tot de pensiongerichte leeftijd kunt bijscholen of omscholen. Het doel van STAP is om mensen te stimuleren en hun positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Welke STAP-cursussen kan ik volgen?

Bij Leider STAP kun je drie verschillende STAP-cursussen volgen:

  1. Motiverend Leiding geven
  2. Praktijkopleider praktijkleren
  3. Effectief Communiceren

Bij Motiverend Leiding geven leer je als leidinggevende hoe je effectief stuurt op gewenst gedrag met behoud van de motivatie van medewerkers én een goede relatie. Je leert de basis van motiverend leiding geven, je leert hoe je moet omgaan met weestand en overtuigingen en de kwaliteiten van jezelf, maar ook van anderen te benutten.

Praktijkopleider praktijkleren focust zich meer op het coachen van leerlingen en stagiaires binnen jouw bedrijf. Je leert hier om betreffende leerlingen of collega’s te instrueren en ook om ze te helpen met het verrichten van werkzaamheden. Als Praktijkopleider kruip jij in de huid van je leerling of collega en weet jij hen opbouwende feedback te geven om hen te motiveren tijdens hun leerproces.

De cursus Effectief communiceren staat in de ban van het communiceren met je collega’s binnen je bedrijf. Om jouw standpunten en ideeën over te brengen naar anderen en een goede relatie te behouden onderling, is communicatie heel belangrijk. Tijdens deze cursus krijg jij inzicht in je eigen handelen en krijg je handvatten aangereikt om jouw gedrag en communicatiestijl te verbeteren.

Meld je nu aan voor jouw STAP-opleiding vóór 2 mei

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om jezelf gratis middels het STAP-budget te ontwikkelen? Meld je dan nu aan via Leider STAP voor het budget vóór 2 mei. Na het aanmelden ontvang je van Leider STAP een aanmeldbewijs waarmee je je STAP-budget kunt aanvragen. Mocht het om bepaalde redenen niet lukken om de aanvraag te voltooien, dan kun je altijd kosteloos annuleren óf je aanmelden voor het volgende startmoment. Dit wordt later bekend gemaakt.  

Meld je nu aan voor een STAP-cursus!

 

 

Onze opdrachtgevers