SBK Opleidingen
SBK Opleidingen

VCA cursussen

Wil jij je VCA diploma halen? Volg dan een (online) VCA cursus van SBK opleidingen. Bij ons vind je de VCA cursus die bij jouw wensen past!

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Veel opdrachtgevers stellen een VCA certificering verplicht in hun aanbesteding. Met een VCA cursus van SBK Opleidingen versterk je je marktpositie van je bedrijf!

VCA is bedoeld voor uitvoerende medewerkers en medewerkers met een leidinggevende rol. Met het VCA diploma toon je aan dat je de basiskennis van gezond en veilig werken beheerst. Je bent dan bekend met de Arbowet en de regelgeving. Je herkent onveilige situaties en je weet hoe je ongevallen voorkomt.

Tijdens een cursus VCA bij SBK Opleidingen word je met ons lesmateriaal en praktijkvoorbeelden klaargestoomd voor het examen! Wil jij hier nu al meer over weten? Neem dan nu contact met ons op! 

De verschillende VCA cursussen

Bij SBK Opleidingen vind je een ruim aanbod aan VCA cursussen. Zo is er een cursus VCA die past bij jouw specifieke wensen. De cursussen VCA zijn opgedeeld in Basisveiligheid VCA en VCA voor Operationeel Leidinggevenden. Beide vormen duren 1 dag. Ook zijn er online VCA cursussen beschikbaar om jouw kennis (weer) op peil te krijgen.

Daarom VCA behalen bij SBK

Waarom je VCA behalen bij SBK Opleidingen? Wij snappen dat organisaties continu voor de uitdaging staan om slimmer, beter, goedkoper en veiliger te werken. Al 30 jaar is SBK een toonaangevende opleider voor de technische sector in Nederland. Door deze expertise kunnen wij keer op keer maatwerk leveren voor jouw organisatie.

  • SBK werkt met vaste ervaren werknemers, die praktijkgericht en interactief lesgeven
  • Jouw problematiek wordt behandeld, doordat SBK met maatwerk verder gaat dan de standaard training
  • Dichtbij jou in de buurt of op locatie bij jouw bedrijf

Wees voorbereid

Laat veiligheid niet aan het toeval over. Is jouw bedrijf veilig? Lees alles over de risico-inventarisatie binnen jouw bedrijf en de daaruit vloeiende veiligheid in onze whitepaper!

Persoonlijk advies over cursus VCA

Is jouw organisatie goed voorbereid? Stel jouw vraag of leg jouw casus voor aan onze ervaren medewerkers. Een gesprek is soms wel zo makkelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs voor een lekkere kop koffie. Jouw VCA haal je bij SBK Opleidingen!