Kennismakingsworkshop TWI 2.0

18

okt

18

okt

Snel effectief en adequaat een medewerker leren hoe zij/hij het werk veilig, kwalitatief en productief op een gestandaardiseerde manier uitvoert, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar toch kan dat door TWI-2.0 toe te passen. Een methode die SBK Opleidingen heeft omarmd om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het te verwachten resultaat van TWI-2.0:

  • Verkorte inwerk/trainingstijd met 60-80 %
  • Reductie fouten (kwalitatief & efficiency) >90%
  • Veiligheid verbetert (voor product en medewerker)
  • Effectiviteit inwerkperiode verbetert
  • Competenties per medewerker inzichtelijk

Zelf het effect van TWI-2.0 ervaren? Meld je dan aan voor de gratis kennismakingsworkshop op 9 november in Helmond.

Wij geloven dat we elkaar kunnen helpen door onze kennis en passie te delen, dus door het gewoon te doen. Geen mooie theoretische verhalen, maar aan de hand van concrete resultaten uit de praktijk van onze klanten. Samen met en voor onze klanten organiseren we deze workshop. Graag nodigen we je uit om hieraan deel te nemen op donderdagmiddag 9 november 2017 te Helmond. Wij willen je hier graag inspireren met concrete feiten en samen de TWI-2.0 methode verder ontwikkelen op basis van jullie behoeftes.
 

Training Within Industry (TWI):

“De TWI-methode komt uit de vorige eeuw en is inmiddels 70 jaar oud. De aanleiding voor het ontwikkelen van deze methode was de noodzaak om effectief en efficiënt mensen te kunnen trainen in het produceren. Echter in 70 jaar is een hoop verandert. Nieuwe inzichten hebben ons doen inzien dat de methode goed is, maar wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Daarom hebben wij TWI van goed naar geweldig gemaakt. Door de kracht van TWI te bundelen met de hedendaagse kennis en de daarbij komende technische ontwikkelingen zijn we in staat geweest om TWI-2.0 te ontwikkelen. TWI-2.0 is na de recente economische crisis het antwoord voor de toekomst. Wij geloven in effectiviteit. Het moet direct praktisch toepasbaar zijn en resultaten moeten direct meetbaar zijn. Duidelijkheid, veiligheid (mens en product), draagvlak en in het vereiste tempo foutloos werken is wat TWI-2.0 biedt. Niet theoretisch, maar concreet aantoonbaar met resultaten. Dit alles in een positief kritische beroepshouding. De training TWI-2.0 moet praktisch en effectief zijn. Met twee dagen training is TWI-2.0 in de praktijk concreet toepasbaar en kunnen de eerste resultaten al zichtbaar worden”

 

Onze opdrachtgevers