• Vakmanschap
  • Leidinggeven
  • Veiligheid
  • Continu verbeteren

Corona update: wij houden de richtlijnen van het RIVM aan en starten met kleinere groepen bij voldoende aanmeldingen.

meer informatie

Mededeling in verband met Corona virus

19

mei

19

mei

SBK Opleidingen is als opleider het liefst actief op de werkvloer. Jóuw werkvloer!
Iets dat door verschillende maatregelen is nu maar beperkt mogelijk. We zijn wel actief en denken graag met je mee om te kijken hoe we je op dit moment kunnen ondersteunen met onze dienstverlening.

Heb je vragen, twijfel niet en stel je vraag het liefst digitaal via info@sbkopleidingen.nl of via 040-2329700.

Genomen maatregelen:

De veiligheid van onze trainers en cursisten staat bij ons voorop. Wij houden ons vast aan de richtlijnen van het RIVM. Concreet betekent dit voor cursussen/afspraken/coachingsgesprekken die doorgaan:

  • Alleen trainers zonder verschijnselen mogen trainingen uitvoeren. Hebben zij of mensen uit de directe omgeving wel verschijnselen blijven ze thuis.
  • Alleen cursisten zonder verschijnselen zijn welkom. Wij rekenen op hierbij op de eigen verantwoordelijkheid van de cursist. Hebben ze wel verschijnselen of iemand uit de directe omgeving vragen we ze vriendelijk om thuis te blijven en zich bij ons af te melden.
  • Er zullen geen handen worden geschud.
  • Er is ruimte en gelegenheid om geregeld handen te wassen. 

Open Opleidingen:

Wij laten onze open opleidingen in Helmond doorgaan bij voldoende aanmeldingen. We nemen daarbij de richtlijnen van het RIVM in acht.

  • We starten in groepen van maximaal 6 personen
  • De lesruimtes zijn zo ingericht dat we voldoende afstand hebben tussen deelnemers en docent
  • We verzorgen géén lunch tot nader order. Deze dien je zelf mee te nemen
  • We zorgen ervoor dat we regelmatig wc's, deurklinken, koffie apparaten e.d. ontsmetten
  • Er is voldoende gelegenheid tot het wassen van handen

Incompany cursussen:

Onder bepaalde omstandigheden kunnen we ook weer op locatie bij onze klanten trainen. We doen dit dan in kleinere groepen. Het is belangrijk dat onze klanten hierbij de volgende richtlijnen in acht nemen:

  • De lesruimtes zijn dusdanig van omvang dat er voor het opgegeven aantal deelnemers (max 8) voldoende afstand is tussen deelnemers en docent
  • De klant hoeft geen lunch te verzorgen. Het verzoek aan de deelnemers is om deze zelf mee te nemen
  • De klant zorgt ervoor dat wc's, deurklinken, koffie apparaten e.d. regelmatig ontsmet worden

Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat we met een zo klein mogelijke kans op verspreiding van het Coronavirus tóch onze cursussen kunnen verzorgen.