• Vakmanschap
  • Leidinggeven
  • Veiligheid
  • Continu verbeteren

Corona update: wij houden de richtlijnen van het RIVM aan en starten met kleinere groepen bij voldoende aanmeldingen.

meer informatie

Aarding en Bliksem cursussen

Wil je er voor kunnen zorgen dat de aarding en bliksem voorzieningen bij jouw klanten in orde zijn? Wil je de kennis van aarding en bliksembeveiliging op peil houden? Dan ben je bij SBK Opleidingen aan het juiste adres! Bij ons vind je de aarding en bliksem cursus die bij jouw wensen past.

Een ononderbroken energievoorziening is vaak een must. Processen mogen immers niet worden verstoord. Door het toepassen van steeds gevoeligere elektronische schakelingen in apparaten en het koppelen hiervan in netwerken, wordt de gevoeligheid van overspanning steeds groter. Dit versterkt de noodzaak tot het installeren van een bliksembeveiliging en of overspannings­beveiliging.

Wil jij inzicht verwerven in het ontwerpen, bouwen en inspecteren van bliksembeveiliging en of overspanningsbeveiliging? Kijk dan eens bij de verschillende aarding en bliksem cursussen van SBK Opleidingen of neem contact met ons op!

De verschillende Aarding en Bliksem cursussen

Bij SBK Opleidingen vind je een ruim aanbod aan Aarding en Bliksem cursussen. Zo is er altijd een cursus aarding en bliksem die past bij jouw specifieke wensen.

Deze cursussen richten zich vooral op diegenen die deze installaties ontwerpen, inspecteren of als leidinggevend monteur betrokken zijn bij de bouw ervan. Daarnaast richt de opleiding zich op project­ontwikkelaars, opdrachtgevers en adviseurs die dergelijke installaties realiseren.

De cursussen Aarding en Bliksem zijn opgedeeld in verschillende onderwerpen. Ook zijn er opfriscursussen beschikbaar om jouw kennis op peil te houden!

Daarom een cursus Aarding en Bliksem bij SBK

Waarom een Aarding en Bliksem cursus volgen bij SBK Opleidingen? Wij snappen dat organisaties continu voor de uitdaging staan om slimmer, beter, goedkoper en veiliger te werken. Al 30 jaar is SBK een toonaangevende opleider voor de technische sector in Nederland. Door deze expertise kunnen wij keer op keer maatwerk leveren voor jouw organisatie. Daarnaast is SBK Opleidingen opleidingspartner van Techniek Nederland!

  • SBK werkt met vaste ervaren werknemers, die praktijkgericht en interactief lesgeven
  • Jouw problematiek wordt behandeld, doordat SBK verder gaat dan de standaard training met maatwerk
  • Dichtbij jou in de buurt of op locatie

Persoonlijk advies over cursus Aarding en Bliksem

Heeft jouw organisatie alle kennis in huis voor wat betreft Aarding en Bliksem? Stel jouw vraag of leg jouw casus voor aan onze ervaren medewerkers. Een gesprek is soms wel zo makkelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs voor een lekkere kop koffie. Jouw cursus Aarding en Bliksem volg je bij SBK Opleidingen!