Elektrotechniek trainingen

De elektrotechnische sector kent specifieke veiligheidsrisico’s. Denk aan de risico’s verbonden met brandmeldinstallaties, installaties in medisch gebruikte ruimtes, bliksembeveiliging en panelenbouw.

De training elektrotechniek is voor de monteur die zijn of haar kennis over de veiligheidsnormen wil vergroten of projectleiders die installaties ontwerpen of inspecteren. Tevens kun je bij SBK Opleidingen terecht om de kennis weer op te frissen. Neem contact met ons en ontdek alle mogelijkheden! 

Alle elektrotechniek trainingen

Bij SBK Opleidingen vindt je jouw elektrotechniek training. Voor trainingen over de veiligheidsnormen NEN 3140 en NEN 1010 ben je bij SBK Opleidingen aan het juiste adres. Maar ook voor specifieke sectoren kun je bij ons terecht! Denk bijvoorbeeld aan de Panelenbouw, Solar, ATEX en meer.

Daarom een training elektrotechniek bij SBK

Wij snappen dat organisaties continu voor de uitdaging staan om slimmer, beter, goedkoper en veiliger te werken. Al 30 jaar is SBK een toonaangevende opleider voor de technische sector in Nederland. Door deze expertise kunnen wij keer op keer maatwerk leveren voor jouw organisatie.

  • SBK werkt met vaste ervaren werknemers, die praktijkgericht en interactief lesgeven
  • Maatwerk, SBK gaat verder dan de standaard training en richt zich op jouw problematiek
  • Een locatie bij jou in de buurt

Werken conform NEN 3140

Laat veiligheid niet aan het toeval over. Heeft jouw organisatie NEN 3140 op orde? Lees alles over NEN 3140 binnen jouw bedrijf en de daaruit vloeiende veiligheid in onze whitepaper!


Persoonlijk advies over cursus elektrotechniek

Kent jouw organisatie alle veiligheidsrisico’s die bij de elektrotechniek horen? Stel jouw vraag of leg jouw casus voor aan onze ervaren medewerkers.

Een gesprek is soms wel zo makkelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs voor een lekkere kop koffie. Dan bespreken we alle mogelijkheden om jouw organisatie vooruit te helpen! Wordt het een cursus of maatwerk?

Onze opdrachtgevers