NEN 3140 trainingen

Wil jij door ontwikkelen als NEN 3140 vakman? Wil je het NEN 3140 beleid in jouw bedrijf op orde brengen? Wil je de kennis van NEN 3140 op peil houden? Dan ben je bij SBK Opleidingen aan het juiste adres! Bij ons vind je de NEN 3140 training of cursus die bij jouw wensen past.

Veilig werken is van levensbelang, zowel voor jezelf als voor jouw medewerkers. NEN 3140 beschrijft op welke manier de bedrijfsvoering van elektrotechnische installaties en elektrische arbeidsmiddelen kan plaatsvinden. Bedrijfsvoering omvat het onderhoud, het gebruik, de inspectie en het beheer van elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen en de manier waarop werkzaamheden hieraan veilig moeten worden verricht. Iedereen die elektrische installaties onderhoudt, beheert en inspecteert, dient op de hoogte te zijn van deze eisen.

Al onze NEN 3140 trainingen zijn praktisch van opzet en sluiten aan bij het werkveld van de deelnemers. Wil jij hier meer over weten? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! 

De verschillende NEN 3140 trainingen

Bij SBK Opleidingen vind je een ruim aanbod aan NEN 3140 training. Zo is er altijd een training NEN 3140 die past bij jouw specifieke wensen.

De trainingen NEN 3140 zijn opgedeeld in cursussen gericht op veilig werken en de organisatie hiervan:

en trainingen gericht op onderhoud en inspectie:

Daarnaast bieden we ook NEN 3140 opfris trainingen (herinstructie) aan om jouw kennis op peil te houden. We adviseren om hierbij een termijn van 3 jaar aan te houden zodat iedereen binnen jouw bedrijf veilig kan blijven werken aan en met elektrische installaties.

Daarom een training NEN 3140 bij SBK

Waarom NEN 3140 training volgen bij SBK Opleidingen? Wij snappen dat organisaties continu voor de uitdaging staan om slimmer, beter, goedkoper en veiliger te werken. Al 30 jaar is SBK een toonaangevende opleider voor de technische sector in Nederland. Door deze expertise kunnen wij keer op keer maatwerk leveren voor jouw organisatie.

  • SBK werkt met vaste ervaren werknemers, die praktijkgericht en interactief lesgeven
  • Jouw problematiek wordt behandeld, doordat SBK verder gaat dan de standaard training met maatwerk
  • Dichtbij jou in de buurt of op locatie

Werk volgens de normen

Laat veiligheid niet aan het toeval over. Heeft jouw organisatie NEN 3140 op orde? Lees alles over NEN 3140 binnen jouw bedrijf en de daaruit vloeiende veiligheid in onze whitepaper!


Persoonlijk advies over cursus NEN 3140

Is jouw organisatie goed ingericht? Stel jouw vraag of leg jouw casus voor aan onze ervaren medewerkers. Elke organisatie is anders ingericht en kent andere werkvelden waardoor de vertaalslag van NEN 3140 naar de praktijk maatwerk is. SBK is als geen andere organisatie in staat om maatwerktrainingen op het gebied van NEN 3140 te verzorgen.

Een gesprek is soms wel zo makkelijk. Graag informeren wij je over de mogelijkheden hiervoor. Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs voor een lekkere kop koffie. Jouw NEN 3140 haal je bij SBK Opleidingen!

Onze opdrachtgevers